Een update van Beyoncé IVY Park x adidas: This is My Park DRIP 2.2

adidas x IVY PARK verlegt de grenzen van traditionele performance wear en levert een fashionable, functionele en vooral inclusieve collectie – verkrijgbaar in maten van 3XS tot 4XL.Naar collectie

In tegenstelling tot haar limoengroene kledingcollectie die vorige maand werd uitgebracht, heeft Beyoncé nu een nieuwe collectie onthuld voor haar IVY PARK x adidas-samenwerking. Deze keer zijn trainingsbroeken, pakken en meer gekleed in een gedempt palet van bruin en zwart.

Om het herfst- en winterseizoen wat af te stemmen, biedt de line-up chique stijlen die zowel up als down kunnen worden gekleed. Bijpassende top- en bodemsets zijn voorzien van losvallende trainingsbroeken en blazers, evenals cropped jacks en een uitgesneden bh-top. Een vol zandkleurig ensemble wordt geaccentueerd met knoopdetails die op verschillende manieren kunnen worden gedragen. Voor vrijetijdskleding heeft Queen Bey een selectie bodysuits, leggings en bikershorts toegevoegd met bruine strepen langs de zijkanten. Het assortiment bevat bovendien essentiële accessoires zoals een gezichtsmasker. In schoenen wordt de ster gezien met bijgewerkte iteraties van het Forum, UltraBOOST OG en Supersleek 72.

Avatar
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Glossy XL
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0